tirsdag den 1. marts 2011

Kold avocadosauce

Vi fik en aften kold avocadosauce (også fundet på arla.dk) i vores mexikanske pandekager istedet for den almindelige guacomole. Har desværre ikke lige noget billede af den, men lækker var den.
Jeg lavede den ganske som opskriften lød:
2 tomater
2 modne avocadoer
100 g. kvark
3 finthakkede forårsløg
1 tsk. friskprsset citronsaft
1 lille knust fed hvidløg
½ tsk. groft salt
cayennepeber enottende del tsk.

Skær et kryds i tomaterne i toppen og kom dem i kogende vand i ca. ½ min. Tag tomaterne op med en hulske, brus dem over med koldt vand og flå skindet af. Flæk tomaterne og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små tern. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Skrab kødet ud med en ske og gnid det gennem en sigte. Vend avocado sammen med kvark, tomattern, forårsløg og de øvrige ingredienser. Hviler i køleskabet i mindst ½ time - smag til.

Kan sagtens bruges til andet end fyldte pandekager. Vi har også fået det som kold sauce til bøffer og ovnkartofler. Har også brugt det som dip til grønsagsstave.

Mostergrydelap:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar